HOUTSOORT

EEN DOORDACHTE KEUZE

 • Vurenhout / fijnspar / epicea

Afkomstig uit Finland, bij uitbreiding Scandinavië. Gezien er minder zonuren in Finland zijn groeit het hout trager, en is het van betere kwaliteit. Ook staan de bomen iets verder uit mekaar, wat voor minder knopen en defecten zorgt. Gezien alles zichtkwaliteit is is dat nodig voor Cubetto.

 • Behandeling van het hout

Het hout wordt technisch gedroogd tot 12%. In dat drogingsproces wordt het gedurende x aantal uren aan een temperatuur van +60C° blootgesteld, en is alles wat mogelijks in het hout zit dood. De op maat gemaakte bouwkit wordt dan afgewerkt met een beschermende beitslaag, die het product bij opbouw beschermt en ook wat kleurpigment heeft waardoor de vergeling van het hout aan de binnenzijde van de constructie vertraagt.

DUURZAAM

EEN VERANTWOORDE KEUZE

 • Natuurlijk duurzaam

Dit hout staat bekend voor weerstand tegen rot, schimmel en insectenplagen. Deze eigenschappen maken het een uitstekende keuze voor buitentoepassingen

 • Ecologisch

In Scandinavië wordt vurenhout vaak gekweekt en geoogst op duurzame wijze in goed beheerde bossen. Deze bossen worden zorgvuldig beheerd om de biodiversiteit te behouden en de impact op het milieu te minimaliseren. Het gebruik van dit hout uit Scandinavië helpt ook om de afhankelijkheid van tropisch hardhout te verminderen, wat bijdraagt aan de bescherming van de regenwouden en het behoud van kostbare ecosystemen wereldwijd.

 • Sterk

Het klimaat in Scandinavië zorgt voor langzaam groeiende bomen met een fijne nerfstructuur en een hoge dichtheid, wat resulteert in hout van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.
Dit hout biedt een aantrekkelijke combinatie van natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid!

BETAALBAAR

EEN CUBETTO VOOR IEDEREEN

 • Bespaar geld

Cubetto gebruikt een bouwsysteem dat ervoor zorgt dat je een kwalitatief en duurzaam poolhouse kan kopen voor een faire prijs. De eenvoudige manier van opbouwen zorgt ervoor dat er weinig geld naar de opbouw gaat. En wie wil kan zelf aan de slag met het maakboek.

 • Niet op maat

Net omdat we werken met een 40-tal modellen in plaats van te kiezen voor maatwerk, kunnen we ervoor zorgen dat jij een faire prijs betaalt, terwijl je poolhouse uitzonderlijk snel geleverd kan worden.

STIJLVOL

EEN CUBETTO MAAKT JE TUIN AF

Stap binnen in een wereld van verfijning en elegantie met onze moderne design poolhouses en tuinkamers. Ontworpen om uw buitenruimte te transformeren tot een oase van luxe en comfort, bieden onze exclusieve ontwerpen een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Cubetto is zoveel stijlvoller door zijn systeem met verticale balken…

eenvoud in montage

EEN CUBETTO KAN OVERAL

 • Geleverd als een compleet bouwpakket met op maat gezaagde balken en alle bijhorende beslag.
 • Eenvoudig in montage door genummerde balken.
 • Geen zwaar werkmateriaal nodig, slechts één montagetoestel.
 • Balken zijn manueel handelbaar en draagbaar = ook voor moeilijk bereikbare bouwplaatsen is dit een oplossing.
KLEUREN

GIVE IT A PERSONAL TOUCH

Standaard worden de balken steeds geleverd in het natural kleur ( PURE ) – klant heeft steeds de optie om na plaatsing een accentmuur of het volledige gebouw in een ander kleur te zetten met speciaal voorziene vernis in zwart of grijs.

Cubetto - Kleuren

Poolhouses, tuinkantoren en bijgebouwen in duurzaam Scandinavisch hout.

Contact

Copyright Cubetto © 2023 All Rights Reserved.